ETİMGEM’de LGS öğrencileri için mezuniyet programı düzenlendi

ETİMGEM’de LGS öğrencileri için mezuniyet programı düzenlendi

Etimesgut Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (ETİMGEM) tarafından LGS hazırlık sürecini tamamlayan öğrenciler için mezuniyet etkinliği gerçekleştirildi. Programda öğrenciler yeni eğitim kademesine geçişi çeşitli etkinliklerle kutladı.

Etimesgut Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (ETİMGEM), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) hazırlık sürecini tamamlayan ortaokul öğrencilerine yönelik mezuniyet programı organize etti. Merkezde eğitim alan ve farklı şubelerde öğrenim gören öğrenciler etkinlikte bir araya geldi.

Program kapsamında öğrenciler, eğitim sürecinin tamamlanmasının ardından lise dönemine geçiş öncesinde düzenlenen organizasyona katılım sağladı. Etkinlikte müzik dinletileri, dans gösterileri ve çeşitli sosyal aktiviteler yer aldı.

etimge-2.jpg

SOSYAL ETKİNLİKLERLE KUTLAMA PROGRAMI

Mezuniyet programı boyunca öğrenciler için hazırlanan sahne etkinlikleri gerçekleştirildi. Müzik eşliğinde düzenlenen gösterilerde öğrenciler ve eğitimciler bir araya gelirken, sosyal etkileşimin artırılmasına yönelik etkinlikler dikkat çekti.

Programda yer alan öğrenciler, LGS hazırlık sürecinin tamamlanmasının ardından lise eğitimine geçiş sürecini kutladı. Etkinlikte öğretmenler ve öğrenciler de birlikte yer aldı.

ETİMGEM’İN EĞİTİM DESTEK FAALİYETLERİ

Etimesgut Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (ETİMGEM), öğrencilerin akademik gelişimlerini desteklemeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Merkezde LGS hazırlık sürecine yönelik eğitimlerin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerin de yürütüldüğü belirtildi.

etimge-3.jpg

Eğitim faaliyetleri kapsamında öğrencilerin sınav süreçlerine hazırlanmasına destek sağlanırken, farklı etkinliklerle sosyal gelişimlerine katkı sunulduğu ifade edildi. Merkezde altı farklı şubede eğitim verildiği bilgisi paylaşıldı.

Erdal Beşikcioğlu, eğitim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak ETİMGEM üzerinden yürütülen projelerin sürdüğünü belirtti. Eğitimde fırsat eşitliğine yönelik çalışmaların devam ettiği aktarıldı.

Açıklamada ayrıca öğrencilerin akademik süreçlerinin yanı sıra kişisel gelişimlerine yönelik desteklerin planlandığı ve eğitim faaliyetlerinin farklı alanlarda sürdürüldüğü bilgisi yer aldı.

Kaynak:HABER MERKEZİ / BÜLTEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.