Evini Taşıdı İnternetini Taşıyamadı

Evini Taşıdı İnternetini Taşıyamadı

Altındağ'da oturan Ümitcan Zeybekler, ocak ayında iki sokak öteye evini taşıdı; ancak tüm uğraşlarına rağmen 2 aydır yeni evine internet naklini yaptıramadı!

Altındağ Ali Ersoy Mahallesi'ndeki 8. Cadde'den 17. Caddeye geçtiğimiz ocak ayında evini taşıyan Ümitcan Zeybekler, yaklaşık iki aydır tüm uğraşlarına rağmen Türk Telekom internet hattını yeni ev adresine bir türlü nakil ettiremediğini söyledi. Ev telefonu naklinin yapılmasına rağmen internet naklinde büyük sıkıntılar yaşadığını kaydeden Zeybekler, tüm bu sıkıntıları yaşamasına rağmen bir de kullanmadığı internetin faturasını ödediğini belirtti.  
MÜŞTERİ VERYANSIN ETTİ
31 Ocak'ta nakil işlemi için Türk Telekom'a başvuruda bulunduğunu, kendisine sürekli nakil işlemi için randevu mesajları geldiğini; ancak şuana kadar hiçbir işlemin yapılmadığını iddia eden Zeybekler, "Hız konusunda sürekli övünen ve yıldız futbolculara milyon dolarlar vererek reklamlarında oynatan Türk Telekom, benim nakil işlemimi çözemedi. İki sokak ötedeki nakil işlemi bu kadar uzun sürebilir mi, hani nerede müşteri memnuniyeti?" şeklinde veryansın etti. 

İKİ AYDIR GELEN GİDEN YOK
Kendisinin bir türlü muhatap bulamadığını da aktaran Zeybekler, "Kaç defa müşteri hizmetlerini aradım, Siteler'deki santrale gittim ama nafile. 'Kayıt oluşturuyoruz' diyorlar bana sürekli randevu mesajı geliyor ama ne gelen var ne giden. Benden kullanmadığım internetin parasını alıyorlar ama! Bu işe biran önce çözüm bulunması gerekiyor.  Yoksa çıldıracağım" dedi. 

img_3101.jpg

OSMAN AKDOĞAN  / HABERVAKTİM-

    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.