Exeed Sterra ET için düğmeye bastı: İşte özellikleri ve fiyatı

Exeed Sterra ET için düğmeye bastı: İşte özellikleri ve fiyatı

Chery'nin alt markası Exeed, kasım ayında tanıttığı SUV Sterra ET modelinin üretimine başladığını duyururken, aracın kullanıcılarına neler sunduğu ise merak konusu oldu. İşte özellikleri ve fiyatı...

Çinli otomobil üreticilerinin elektrikli araç pazarındaki etkisi hız kesmiyor. Chery'nin alt markası Exeed, geçtiğimiz kasım ayında tanıttığı Sterra ET modeli ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Premium SUV kategorisinde yer alan Sterra ET, 700 km menzili ve 32 bin dolar başlangıç fiyatıyla oldukça rekabetçi bir seçenek sunuyor.

5 metrelik boyutlarıyla büyük bir hacme sahip olan araç, Chery'nin verimlilik konusunda başarılı E0X platformu üzerinde geliştirildi.

haber1-002.jpg

5 DAKİKA ŞARJ İLE 150 KM MENZİL

Exeed Sterra ET modeli, 100 kWh bataryası ve 800V elektrik mimarisi ile öne çıkıyor. Aracın ısı pompalı termal yönetim sistemi, hızlı şarj imkanı sunarak sadece 5 dakikada 150 km menzil elde etme vaadiyle dikkat çekiyor.

Tek motorlu 252 beygir veya çift motorlu 565 beygir seçenekleriyle müşterilere sunulan Sterra ET, yüksek performans ve düşük enerji tüketimi vadediyor.

haber2.jpg

Exeed markası, küresel bir marka olarak piyasada yer almayı hedefliyor ve uygun fiyatlı yüksek kaliteli ürünleriyle dikkat çekiyor. Sterra ET modeli de bu stratejinin bir ürünü olarak 32 bin dolarlık başlangıç fiyatıyla tüketicilere sunulacak.

Araç, önümüzdeki haftalarda üretim bandından inerek kullanıcılarla buluşacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.