Ezilmişlik Psikolojinizi Devam Ettirin Mesajı Veriliyor

Ezilmişlik Psikolojinizi Devam Ettirin Mesajı Veriliyor

Habervaktim’e Ankara’da gerçekleştirilen hain saldırıyı yorumlayan İHH Ankara Başkanı Mustafa Sinan, ABD, İsrail ve hatta İngiltere’nin Türkiye’ye “Ezilmişlik psikolojinizi devam ettirin yoksa kafanızı kırarım” mesajı verdiğini söyledi.

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Kızılay’da haince gerçekleştirilen saldırıya dair konuşan İHH Ankara Başkanı Mustafa Sinan, terör olayının arkasından Amerika ve İsrail olduğunu savundu. Mustafa Sinan saldırıyla birlikte tüm Türkiye’ye “Ezilmişlik psikolojinizi devam ettirin yoksa kafanızı kırarım” verilmeye çalışıldığını ifade etti. ABD’nin ilk kurşun atılmaya başlandığından itibaren Suriye’de YPG’yi desteklediğini söyleyen Sinan, “Suriye meselesinin Türkiye’ye yansıması tamamıyla Amerika’dır” ifadelerini kullandı.   

SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİRENLERİN BEYNİ YOK

Patlamayı gerçekleştiren insanların aklının olmadığını ifade eden Mustafa Sinan, “Patlamayı cadde, meydanda veya polis teşkilatının önünde yapıyorlar. Patlamanın yapıldığı yerdeki insanlara baktığımızda acaba bu insanlar mı Türkiye Cumhuriyetini yönetiyor, yoksa başkaları mı yönetiyor. Burada bir oyun var, bir sistemsizlik var. Sen asli unsura karşı değil asli olmayan unsurlara karşı savaşıyorsun. Beyni olan insanlar böyle bir davranış içinde bulunmaz. Aldatmaca söz konusu ve bu aldatmacayı yapanlarda dış taraftaki insanlar, Türkiye’deki insanlar değil. Bu saldırının arkasında İsrail ve Amerika yoksa ismimi bu tarihten silersiniz” dedi.

EGİT-DONAT’A EN BAŞINDAN KARŞIYDIK

“Birde bu saldırıların arkasında İngiltere var” diyen Mustafa Sinan “İngiliz siyaseti çok farklı ve sinsi bir siyasettir. Bütün her yeri karıştırır sonra tereyağından kıl çeker gibi çekilir kenara. Sadece olayları seyreder, sanki hiç bir şey yapmamış gibi. Şuan Afrika ve Orta Doğu’yu bu hale getiren İngiltere’dir. Bundan sonraki dizayn çok net bir şekilde ortaya konmak isteniyor.  Bizim dış siyasetimiz büyük noktada fire vermeye başladı. Eğit-donat baştan beri yanlış bir projedir ve bunu Dış İşleri Bakanı’nın çıkıp söylemesi çok yanlıştı. Bu iflas etmiş projeye biz en başından beri karşıydık ve bir sürü rapor vererek uyardık. Bu bir Amerika projesidir bunu uygulamayın diye. Zaten bu proje patlak verdi.”

AMERİKA VE AVRUPA TEHDİT EDİYOR

Gerçekleştirilen saldırıların iki amacı olduğunu belirten Sinan, “Bir Türkiye’nin Amerika ve Avrupa’dan korkmasını sağlamaya çalışıyorlar. Şunu yaparsanız daha fazla patlama olur şeklinde tehdit ediyorlar. Sadece hükümete değil tüm Türkiye’ye bir mesaj var; “ezilmişlik psikolojinizi devam ettirin yoksa kafanızı ben kırarım.” İkincisi de adımınızı atarken benim dediğim yere kadar adım atabilirsin. Yakında buda açıklanacak Amerika şuan Suriye’de Türkiye sınırına yakın 3 tane üs yapıyor. 2’si yerin üstünde bir tanesi dağın içerisinde yerin altında. Peki, soruyorum incirlik üssü varken oradaki üslerin yapılmasına ne gerek var. Bu Amerika’nın ne kadar dostumuz olduğunu bize gösterir. İlk mermi atılmaya başlandığından itibaren Amerika YPG’yi destekliyordu. Suriye meselesinin Türkiye’ye yansıması tamamıyla Amerika’dır” diye konuştu.     

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.