Fatih Terim aldığı mağlubiyet sonrası Yunanistan'da yerden yere vuruldu! "Anlaşılmaz karar"

Fatih Terim aldığı mağlubiyet sonrası Yunanistan'da yerden yere vuruldu! "Anlaşılmaz karar"

Yunan ekibi Panathinaokus'u çalıştıran Fatih Terim, son oynanan PAOK mücadelesinde alınan 3-2'lik mağlubiyet sonrası Yunan basını Terim'e sert eleştirilerde bulundu. İşte detaylar...

Kariyerine Yunanistan'da devam eden Fatih Terim, Panathinaikos'un başında çıktığı son maçında zorlu rakibi PAOK'a 3-2 mağlup olurken, alınan bu yenilgi sonrası tecrübeli çalıştırıcı eleştiri oklarının hedefi oldu.
Sportal'da yer alan haberde, "Fatih Terim, Razvan Lucescu'ya Luis Mendiliar'ın play-off ilk maçta kendisine verdiği hediyeye benzer bir hediye verdi. Hücum ikilisi, kanat oyuncusu, defansif orta saha oyuncusu olmayan ve Bakasetas, Ioannidis ve Mladenovic'in yorgun olduğu bir geri hatla sahaya çıkma yönündeki anlaşılmaz karar, Panathinaikos'un PAOK karşısında aldığı yenilgiye ve şampiyonluk şansının azalmasına mal oldu" ifadeleri kullanıldı.

Sportime'da yer alan haberde ise Panathinaikos'un PAOK karşısında aldığı 3-2'lik yenilginin ardından "Fatih Terim, PAOK'a kaybetti ve suçu hakeme attı. Terim aynaya bakıp bu dengesiz geri hattı neden düşürdüğünü kendine sormak yerine topu başka yere attı. Başka bir maç için bahaneler aradı. PAOK maçının hakemliğini tartışarak kendi mazeretini oluşturmaya çalıştı" ifadeleri yer aldı.

Deneyimli teknik adam, "Hakemlerden genelde bahsetmem ama Yunan Ligi kalitesiz hakemleri hak etmiyor. Maçın sonuna sadece 4 dakika vermeye utanır insan. Kırmızı kart ve çaldığı fauller hakkında bir şey söylemiyorum! Eğer böyle yabancı hakem göndereceklerse göndermesinler. Danimarka'nın en kötü hakemi buraya geldi" sözlerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.