Fatih Terim için sürpriz iddia: TFF Başkanlığı için teklif aldı

Fatih Terim için sürpriz iddia: TFF Başkanlığı için teklif aldı

Yunanistan ekibi Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Terim'in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için teklif aldığı belirtildi.

Yunanistan Süper Ligi'nde Panathinaikos ile şampiyonluk mücadelesi veren Fatih Terim ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Yunan basını, Terim'e TFF başkanlığı için teklif geldiğini yazdı.

'İmparator' lakaplı efsane hocaya Panathinaikos'la sözleşmesi bittikten sonra Türkiye'ye dönmesi ve Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı koltuğuna oturması için baskı yapıldığı belirtildi.

2024/01/03/terim.jpg

SEZON SONUNDA DEĞERLENDİRECEK

Pao Pantou'da yer alan habere göre, Fatih Terim'in ise Yunanistan'da mutlu olduğu ve şampiyonluk yaşamak istediği belirtilirken, gelen teklifi şimdilik askıya aldığı ifade edildi. 71 yaşındaki Terim'in, gelen teklifi sezon sonunda yeniden değerlendirmeye alacağı vurgulandı.

LİDERİN 3 PUAN GERİSİNDE

Panathinaikos ile 18 maça çıkan Terim, 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Terim'li Panathinaikos, play-off sistemi uygulanan Yunanistan Süper Ligi'nde liderin 3 puan gerisinde şampiyonluk mücadelesi veriyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.