Fatih’te dehşet: 5’inci kattan düşen kadın yaşamını yitirdi
İstanbul Fatih’te sabaha karşı yaşanan olayda, yabancı uyruklu bir kadın henüz belirlenemeyen bir nedenle 5’inci kattan düşerek hayatını kaybetti. Evde bulunan bir kadın ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
Olay, saat 05.30 sıralarında Silivrikapı Mahallesi’nde meydana geldi. 31 yaşındaki Gulzhamal Taalaibek Kyzy, yaşadığı binanın 5’inci katındaki dairesinin camından henüz bilinmeyen bir nedenle düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan kadını hastaneye kaldırdı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay sırasında evde bulunan yabancı uyruklu Zarına B.’nin aşırı alkollü olduğunu tespit etti. Dairede kırık şişeler ve bardaklar bulunurken, Zarına B.’nin ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldüğü öğrenildi.
Olayın yaşandığı binanın alt katında esnaflık yapan vatandaşlar, kadının mahallede tanındığını ve sık sık alışveriş yaptığını belirtti. Polis, olayın intihar mı yoksa şüpheli bir düşme mi olduğunu belirlemek için soruşturmayı sürdürüyor.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.