Fedakarlığın SİMGELERİ

Fedakarlığın SİMGELERİ

TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, aile ve toplum yapımızın temel direğini, kadınların oluşturduğuna dikkat çekerek, kadınları fedakarlığın simgesi olarak tanımladı. 

8 Mart Kadınlar Günü dolaysıyla STK temsilcileri anlamlı bir mesaj yayınladı. TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak ve TÜSİAV Verimlilik Platformu Başkanı Kutlu Tamay'ın yaptığı ortak açıklamada, aile ve toplum yapımızın temel direğini kadınların oluşturduğuna dikkat çekildi. 

TARİHİN HER DÖNEMİNE DAMGA VURDULAR
Anneliğin kutsal bir görev olduğuna değinilen açıklamada şunlara yer verildi: "Hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillendirilmesinde en önemli katkıyı sağlamaktadırlar. Tarihin her döneminde, aile ve toplum yapısının merkezinde yer alarak büyük fedakârlıklar sergileyen, ülkemizin gelişmesinde ve çağdaşlaşmasında büyük katkılar sağlayan kadınlarımız; toplumsal ve ekonomik yaşamın büyümesindeki en önemli temel taşlarımızdan bir tanesidir"

FEDEKARLIĞIN SİMGESİ
"Bu duygu ve düşüncelerle, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tekrar kutlarken; şefkatin sevginin, fedakârlığın ve üretkenliğin simgesi olan tüm kadınlarımıza; aileleriyle birlikte, mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler temenni ederek sevgi ve saygılarımı sunuyoruz."

 HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.