Felipe Melo’nun paylaşımı olay oldu! Fenerli taraftarlar çılgına döndü

Felipe Melo’nun paylaşımı olay oldu! Fenerli taraftarlar çılgına döndü

Galatasaraylı eski futbolcu Felipe Melo, Fenerbahçe’nin Olympiakos karşısında seri penaltı atışları sonucu aldığı mağlubiyet sonrası paylaşımı olay oldu. Paylaşımı gören sarı lacivertli taraftarlar ise resmen çılgına döndü.

UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanşında Fenerbahçe, sahasında normal süresini 1-0 kazandığı mücadelenin seri penaltılara taşınması sonucu Yunan ekibi Olympiakos’a 3-2 elendi.

Sarı lacivertli taraftarlar, Avrupa’ya veda etmenin henüz şokunu atlatamamışken Galatasaray’ın Pitbull lakaplı eski Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, öyle bir paylaşım yaptı ki Fenerbahçeli taraftarları tabiri caizse resmen çıldırttı.

ara-1.jpg

İŞTE O ÇILGINA ÇEVİREN PAYLAŞIM

Fenerbahçe’nin yarı final biletini Yunan rakibine kaptırdığı maç sonrası Felipe Melo 'Fener Ağlama' yazarak Fenerbahçe - Olympiakos maçının görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Melo'nun bu paylaşımı kısa sürede geniş yankı uyandırırken, sarı lacivertli taraftarlar ise çılgına döndü.

ara-2.jpg

GALATASARAY KARİYERİ

Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, 4 sezon boyunca forma giydiği Galatasaray’da 3 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 3 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. Pitbull lakaplı futbolcu, sarı kırmızılı formayı sırtına 154 kez geçirmiş, bu karşılaşmalarda ise 18 gol ve 12 asist üretmişti.

ara-3.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.