Fener devleri geride bıraktı! Avrupa’nın zirvesinde

Fener devleri geride bıraktı! Avrupa’nın zirvesinde

Union Saint-Gilloise’yi deplasmanda 3-0’la geçen Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde çeyrek finalin kapısını araladı. Temsilcimiz bu galibiyetiyle Avrupa kupalarında mücadele eden takımlar arasında en fazla galibiyet alan takım oldu.

Union Saint-Gilloise’yi deplasmanda 3-0’la geçen Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde çeyrek final kapısını araladı. Temsilcimiz bu galibiyetiyle Avrupa kupalarında mücadele eden takımlar arasında en fazla galibiyet alan takım oldu.UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Union Saint-Gilloise'yi 3-0’lık skorla geçti. Sarı-lacivertliler bu zaferle çeyrek final turuna kalmak için büyük avantaj sağlarken, Avrupa'da büyük bir başarıya imza attı. Belçika'da oynanan karşılaşmada sahaya büyük bir mücadele koyan Fenerbahçe, rakibini bozguna uğrattı.

FENEBAHÇE'DEN DAHA İYİSİ YOK

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Batshuayi, Tadic(p) ve Oosterwolde kaydederken, bu zafer beraberinde Avrupa kupalarında önemli bir başarıyı da getirdi. Avrupa'daki tek temsilcimiz olarak yoluna devam eden Fenerbahçe, Avrupa kupalarında geçen sezondan bu yana en fazla maç kazanan takım oldu. Geçtiğimiz sezondan bu yana 19 maç kazanan Fenerbahçe’den daha fazla maç kazanan bir Avrupa takımı bulunmuyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.