Fener ikinci bombayı patlatıyor: İşte sıradaki isim
Temmuz ayına hızlı giren Fenerbahçe, Al-Nassr’dan Jhon Duran’ı kadrosuna katmasının ardından flaş bir transfer iddiasıyla gündeme geldi.
Temmuz ayına hızlı giren Fenerbahçe, Al-Nassr’dan Jhon Duran’ı kadrosuna katmasının ardından flaş bir transfer iddiasıyla gündeme geldi. İspanyol basını, sarı-lacivertlilerin Real Madrid ve PSG kariyerli Marco Asensio’ya teklif yapmaya hazırlandığını duyurdu.
ŞAMPİYONLUK HEDEFİYLE TRANSFER ATAĞI
Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe, yaz transfer döneminin ilk bomba hamlesini hücum hattına yaptı. Ara transferde Al-Nassr forması giyen Jhon Duran’ı renklerine bağlayan Kanarya, yıldız oyuncular için temaslarını hızlandırdı. Yönetimin radarındaki isimlerden biri de Marco Asensio oldu.
MOURİNHO’DAN YILDIZ FUTBOLCUYA YAKIN TAKİP
Teknik direktör Jose Mourinho’nun Asensio ile bizzat görüşerek transfer sürecine destek verdiği belirtiliyor. 29 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını PSG’de, ikinci yarısını ise Aston Villa’da kiralık olarak geçirdi. Çıktığı 37 maçta 10 gol ve 5 asistle dikkat çekici bir performans sergiledi.
İSPANYOL BASININDAN FLAŞ TEKLİF HABERİ
El Chiringuito TV’nin haberine göre, Fenerbahçe, Marco Asensio için 15 milyon Euro’luk bir teklif hazırlığında. Güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olarak gösterilen oyuncunun, Fransız devi PSG ile 2026 yılına kadar süren bir sözleşmesi bulunuyor. Sarı-lacivertlilerin bu teklifi kabul ettirip ettiremeyeceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.