“"Fenerbahçe kapatılacak" diyen Bilgin’e Dündar’dan bombardıman!

“"Fenerbahçe kapatılacak" diyen Bilgin’e Dündar’dan bombardıman!

A Spor'un futbol yorumcusu Kemal Belgin'in, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sırasında yaptığı "Fenerbahçe kulübü kapatılacak" açıklaması, tartışmalara sebep olurken, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'dan Bilgin'e sert bir yanıt geldi.

A Spor'da futbol yorumcusu olarak görev yapan Kemal Belgin'in "Fenerbahçe kulübü kapatılacak" şeklindeki açıklamaları, kulüp camiasında büyük yankı uyandırdı. Özellikle Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili yorumlarında bu iddiayı dile getirmesi, tartışmaları daha da alevlendirdi.

haber1.jpg

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Belgin'e sert bir yanıt vererek bu iddiaları reddetti. Dündar, "Biri çıkmış 'Fenerbahçe kapatılacak' demiş! Bana bak hadsiz!" diyerek başladığı açıklamasında, kulübün kuruluş tüzüğünde belirtilen amacı hatırlattı.

ugur-dundar.jpg

Uğur Dündar, Belgin'in iddiasına ateş püskürerek cevap vererek, "Biri çıkmış 'Fenerbahçe kapatılacak' demiş! Bana bak hadsiz! Fenerbahçe'nin kuruluş tüzüğünde 'Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kuruluş amacı vatan gençlerini vatanın korunmasına ve askeri seferberliklere hazırlamaktır' yazar" ifadelerini kullandı.

ugur-dundar-3.jpg

Dündar, tarih boyunca bile Fenerbahçe'nin önemini vurgulayarak, "Onu muzaffer İşgal Orduları Komutanı General Harrington kapatamamış da şimdi mi kapatılacakmış?.. Hiçbir güç bunu başaramaz! Çünkü Fenerbahçe vatandır. Vatan kapatılamaz!..." şeklinde konuştu.

Uğur Dündar'ın paylaşımı şöyleydi;

haber2.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.