Fenerbahçe kararını verdi: En Nesyri gönderiliyor mu?

Fenerbahçe kararını verdi: En Nesyri gönderiliyor mu?

Geçen sezon rekor bonservisle kadroya katılan Youssef En-Nesyri, taraftarlarla yaşadığı gerilime rağmen Fenerbahçe’den ayrılmıyor. Suudi Arabistan’dan gelen yüksek teklif ise kabul edilmedi.

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezon 19.5 milyon euro bonservis bedeliyle renklerine bağladığı Youssef En-Nesyri, son haftalarda tribünlerin tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Faslı golcü, kendisine yönelen eleştirilere özellikle gol attıktan sonra yanıt verirken, bu tepkilerin kişisel olmadığı kendisine iletildi. Ancak En-Nesyri, bu durumu kabullenmeyerek ayrılık sinyali verdi.

30 MİLYON EUROLUK TEKLİF MASADA

Sabah gazetesinin haberine göre, Suudi Arabistan’dan birçok kulüp En-Nesyri için toplamda 30 milyon euroluk bir teklif sundu. Ancak Fenerbahçe yönetimi, şimdilik bu teklifi geri çevirdi ve oyuncunun takımdan ayrılmasına sıcak bakmadı.

FORVET TRANSFERİ ÖNCELİKLİ ŞART

Sarı-lacivertli kulübün, forvet hattını takviye etmeden En-Nesyri’yi göndermeyi düşünmediği bildirildi. Yönetim, hem takımın hücum gücünü korumak hem de transfer sürecini sağlıklı yürütmek için bu kararı aldı.

İSTATİSTİKLERLE EN-NESYRİ

28 yaşındaki forvet, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 30 gol ve 7 asistlik önemli bir katkı sağladı. 1.88 boyundaki golcü, sarı-lacivertlilerle 2029 yılına kadar sözleşmeli durumda ve kulüp, oyuncusunun kalıcı olmasını hedefliyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.