Fenerbahçe mi, Beşiktaş mı? Yapay Zeka derbinin galibini açıkladı!

Fenerbahçe mi, Beşiktaş mı? Yapay Zeka derbinin galibini açıkladı!

Google'ın Yapay Zeka uygulaması Gemini de şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan mücadele hakkında yorumda bulundu. Peki Yapay Zeka uygulamasına göre zorlu müsabaka nasıl sonuçlanacak? İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında 27 Nisan Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 19.00'da Kadıköy'de oynanacak.

Her iki takım da bu derbi mücadelesiyle toplamda 359. kez rakip olacak. Geride kalan 358 müsabakada sarı-lacivertliler 134 galibiyet alırken, siyah-beyazlılar ise 127 kez kazandı. Ezeli rekabette 97 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe'nin 497 golüne, Beşiktaş 456 golle yanıt verdi.

ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA KRİTİK DERBİ

Ligde üst üste aldığı 7 galibiyetin ardından geçtiğimiz hafta Sivas'ta 2 puan bırakan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında yara alırken, lider Galatasaray ile puan farkı 4'e yükseldi.

Sarı-lacivertliler, 33 hafta sonunda 27 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 86 puanla ikinci sırada bulunuyor. Siyah-beyazlılar ise 15 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 51 puan topladı ve 4. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe derbiden zaferle ayrılıp zirve yarışını sürdürmek, Beşiktaş ise ligi ilk 4'te bitirme hedefine devam etmek istiyor.

LİGDE 136. RANDEVU

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Süper Lig tarihinde de 135 defa mücadele etti. Kanarya, bu süreçte 48 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Kartal da 42 defa 3 puanın sahibi oldu.

45 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Sezonun ilk yarısında Dolmabahçe'de oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler; Dzeko, Tadic ve Szymanski'nin golleriyle 3-1 kazandı.

Öte yandan Google'ın Yapay Zeka uygulaması Gemini, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili tahminde bulundu.

Ajansspor'da yer alan habere göre, Yapay Zeka uygulamasına göre ev sahibi Fenerbahçe, Beşiktaş derbisini 2-1 veya 1-0 kazanacak..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.