Fenerbahçe Sörloth’u istiyor: Yönetim böyle alacak
Şampiyonluk yarışında hız kazanan Fenerbahçe, Atletico Madrid’den ayrılmak isteyen Alexander Sörloth için ilk teması kurdu. Sarı-lacivertliler, ay sonunda hem oyuncu hem de kulüple masaya oturacak.
Şampiyonluk yarışında hız kazanan Fenerbahçe, Atletico Madrid’den ayrılmak isteyen Alexander Sörloth için ilk teması kurdu. Sarı-lacivertliler, ay sonunda hem oyuncu hem de kulüple masaya oturacak.
Süper Lig’de Galatasaray ile puan farkını 1’e indiren Fenerbahçe, transfer gündeminde de hızlı bir şekilde hamle yapıyor. Sarı-lacivertlilerin öncelikli hedefi, Norveçli golcü Alexander Sörloth. İtalya-Norveç maçında performansını yakından takip eden Fenerbahçe ekibi, karşılaşmanın ardından Norveçli oyuncuyla ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.
AİLEYE ÖZEL İKNA STRATEJİSİ
Fenerbahçe yönetimi, Sörloth’u ikna etmek için sadece sportif değil, ailevi unsurları da devreye alacak. Çocukları için ideal bir yaşam alanı hazırlamayı planlayan sarı-lacivertliler, Norveçli yıldızın hem sahada hem de özel hayatında rahat etmesini hedefliyor. Sörloth, düzenli forma şansı bulacağı bir takıma gitmek istediğini belirtmiş ve bu yüzden Atletico Madrid’den ayrılma kararı aldığı ifade ediliyor.
MASADA GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR
Ay sonunda yapılacak görüşmelerde Fenerbahçe, hem Atletico Madrid hem de Sörloth ile masaya oturacak. Başkan Sadettin Saran’ın transfer için “Hayallerimi süslüyor” sözleri ve yönetime verdiği “Ne yapın edin, bu transferi bitirin” talimatı, kulübün kararlılığını gözler önüne seriyor.
SÖRLOTH’UN SÜPER LİG GEÇMİŞİ
Alexander Sörloth, 2019-2020 sezonunda Trabzonspor’da kiralık olarak forma giymiş ve Süper Lig’de 24 gol atarak gol krallığı tacını takmıştı. Norveçli santrfor, Trabzonspor kariyerinde toplamda 33 gol ve 11 asistlik katkı sağlamıştı. Atletico Madrid’de bu sezon 2 gol kaydeden 29 yaşındaki oyuncunun, yeniden Süper Lig’e dönme ihtimali giderek güçleniyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.