Fenerbahçe Süper Lig'den çekilmeli mi? Tıkla oy ver!

Fenerbahçe Süper Lig'den çekilmeli mi? Tıkla oy ver!

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının son düdüğüyle taraftarlar sahaya atlamış ve Fenerli futbolcuları darbetmişti. Olay sonrası Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etmiş ve ligden çekilebiliriz demişti. Peki, Fenerbahçe ligden çekilmeli mi? Haydi ankete!

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 yenmesinin ardından saha içinde çıkan olaylar büyük yankı uyandırdı. Maç boyunca yaşanan gerginlikler, maç sonu taraftarların sahaya inmesi ve Fenerbahçeli futbolculara saldırmasıyla doruğa ulaştı. Yaşanan tüm bu olayların ardından Başkan Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etmiş ve Süper Lig'den çekilebiliriz demişti. Peki, Fenerbahçe ligden çekilmeli mi? Haydi ankete!

ANKET İÇİN TIKLA!

haber1-001.jpg

ORTALIK KARIŞTI

Fenerbahçe'nin galibiyeti kutlamak için saha ortasında toplandığı sırada Trabzonspor taraftarlarının sahaya inmesiyle büyük bir arbede yaşandı. Taraftarların tekme ve yumruk atmalarına sarı-lacivertli oyuncuların karşılık vermesiyle gerginlik tırmandı. Güvenlik güçlerinin müdahalesiyle Fenerbahçeli oyuncuların soyunma odasına gitmesiyle olaylar sakinleşti.

haber2-002.jpg

Maç boyunca Trabzonspor tribünlerinden atılan patlayıcı madde ve su bardakları da maçın seyrini olumsuz etkiledi. Teknik direktör İsmail Kartal'ın başından yaralanması, Edin Dzeko'nun yerde kalması ve Dusan Tadic'in madde isabetiyle yere düşmesi maçın atmosferini daha da gerginleştirdi.

haber3-001.jpg

İSTİFA VE ÇEKİLME KARARI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maçın ardından sarı-lacivertli futbolculara saldırılan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu ve Kulüpler Birliği'nden istifa ettiğini duyurdu. Koç, "Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Herkes aklını başına alsın. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız. Maç 2-2 bitse şampiyonluk gitti." şeklinde ifadeler kullandı.

haber4-001.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum