Fenerbahçe’de forvet planı değişti! En-Nesyri gönderiliyor mu?

Fenerbahçe’de forvet planı değişti! En-Nesyri gönderiliyor mu?

Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’de, ara transfer döneminin zorlu şartları planları değiştirdi. Sarı-lacivertlilerde Youssef En-Nesyri ile yolların ayrılması şimdilik askıya alınabilir.

Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’de, ara transfer döneminin zorlu şartları planları değiştirdi. Sarı-lacivertlilerde Youssef En-Nesyri ile yolların ayrılması şimdilik askıya alınabilir.

Fenerbahçe’de taraftarların performansından memnun olmadığı Youssef En-Nesyri için uzun süredir ayrılık senaryoları konuşuluyordu. Yönetimin bu doğrultuda Alexander Sörloth ve Christopher Nkunku gibi isimlerle temas halinde olduğu öne sürülmüştü.

ARA TRANSFER ŞARTLARI PLANLARI BOZDU

Ancak ara transfer döneminde yaşanan gelişmeler, sarı-lacivertlilerin rotasını yeniden gözden geçirmesine neden oldu. Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, kulüplerin oyuncularını bırakmak istememesi ve talep edilen yüksek bonservis bedelleri Fenerbahçe yönetimini zorladı. Bu nedenle forvet takviyesinin sezon sonuna bırakılması ihtimali güç kazandı.

EN-NESYRİ İÇİN KARAR BEKLEMEYE ALINDI

Bu senaryonun hayata geçmesi halinde Youssef En-Nesyri ile yolların ayrılması şimdilik rafa kalkacak. Yönetimin, Arap kulüplerinden 35–40 milyon euro seviyesinde bir gelir beklentisi olmasına rağmen, Faslı golcünün yerini doldurabilecek net bir isim bulunmadan ayrılığa sıcak bakmadığı ifade ediliyor.

28 yaşındaki santrfor, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 25 resmi karşılaşmada görev aldı. En-Nesyri, bu süreçte 8 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. Yönetimin, sezon sonuna kadar performansı yakından takip edeceği belirtiliyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.