Fenerbahçe’de futbol direktörlüğüne Devin Özek getirildi
Fenerbahçe, Mario Branco’dan boşalan futbol direktörlüğü görevine 30 yaşındaki Devin Özek’i getirdi. Özek, son olarak Almanya'nın Bayer Leverkusen kulübünde görev yapıyordu.
Fenerbahçe’de yeni sezon yapılanmaları kapsamında önemli bir atama gerçekleştirildi. Sarı-lacivertli kulüp, futbol direktörlüğü görevine 30 yaşındaki Devin Özek’in getirildiğini duyurdu. Daha önce Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen’de görev yapan genç futbol adamı, özellikle oyuncu izleme ve analiz konularındaki başarısıyla tanınıyor.
Avrupa futbol piyasasında dikkat çeken isimler arasında yer alan Özek’in, Fenerbahçe’nin transfer politikalarına ve uzun vadeli sportif planlamalarına katkı sağlaması bekleniyor. Mario Branco’dan boşalan göreve getirilen Özek’in, kulüpte veri odaklı futbol yönetiminin güçlendirilmesinde etkin bir rol üstleneceği ifade ediliyor.
Kaynak:HABER MERKEZİ / AJANSLAR
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.