Fenerbahçe'de ilk 11 sil baştan: 8 oyuncu forma giyemeyecek

Fenerbahçe'de ilk 11 sil baştan: 8 oyuncu forma giyemeyecek

Süper Lig'in 32. haftasında Karagümrük ile karşılaşacak Fenerbahçe'de ilk 11 büyük ölçüde değişecek. Sarı Lacivertlilerde, sakat ve cezalı olan toplam 8 futbolcu forma giyemeyecek.

Süper Lig'de bitime 7 hafta kala Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki şampiyonluk yarışı devam ediyor. 32. haftada Fenerbahçe, Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 19.00'da başlayacak.

Hakem Tugay Kaan Numanoğlu'nun yöneteceği maç öncesinde Sarı Lacivertlilerin ilk 11'i büyük ölçüde değişecek. Kritik maç öncesi Fenerbahçe'de sakatlık ve cezalar nedeniyle 8 eksik bulunuyor.

8 OYUNCU KADRODA YOK

Belinde rahatsızlık bulunan Cengiz Ünder ile Yunanistan deplasmanında sakatlık yaşayan Rodrigo Becao ve Jayden Oosterwolde, bu maçta forma giyemeyecek. Adana Demirspor mücadelesinde sakatlanan Alexander Djiku ve henüz hazır olmayan Joshua King ile Mert Hakan Yandaş da Fatih Karagümrük deplasmanında oynayamayacak.

Sebastian Szymanski ve kaleci İrfan Can Eğribayat da cezalı olmaları nedeniyle takımı yalnız bırakacak.

Ligde oynadığı 31 mücadelede 26 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 82 puan toplayan sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.