Fenerbahçe’de kalede değişim rüzgarı: Livakovic gidiyor o geliyor
Fenerbahçe, Dominik Livakovic ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Hırvat kaleciye İspanya’dan iki kulüp talip olurken, sarı-lacivertliler kaleyi devralması için dünyaca ünlü eldiven David de Gea'yı radarına aldı.
Geçtiğimiz sezon Dinamo Zagreb’den transfer edilen ve yüksek beklentilerle sarı-lacivertli formayı giyen Dominik Livakovic, zaman zaman gösterdiği başarılı performanslara rağmen istikrar sorunuyla gündemde kaldı. Yeni sezon planlamasında düşünülmeyen Hırvat kaleciye, İspanyol ekipleri Sevilla ve Real Betis’in talip olduğu öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi'nin oyuncu için 10 milyon Euro’luk bonservis talep ettiği ifade ediliyor. Livakovic’in de La Liga’ya gitmeye sıcak baktığı gelen haberler arasında.
DAVİD DE GEA SÜRPRİZİ
Kaleci arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe, sürpriz bir ismi gündemine aldı: David de Gea. Geçtiğimiz sezonu Fiorentina’da geçiren 34 yaşındaki İspanyol kalecinin sergilediği performans, sarı-lacivertli yönetimin ilgisini çekti. Avrupa'da önemli bir kariyere sahip olan De Gea ile temas kurulması bekleniyor. Transfer gerçekleşirse, tecrübeli eldiven sarı-lacivertlilerin kalesine güven getirecek.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.