Fenerbahçe’de ocak operasyonu: 3 isim takımdan gönderilecek
Transfer hamleleri için kadroda boşluk yaratmak isteyen Fenerbahçe’de, Domenico Tedesco’nun raporu doğrultusunda üç isim ön plana çıktı.
Transfer hamleleri için kadroda boşluk yaratmak isteyen Fenerbahçe’de, Domenico Tedesco’nun raporu doğrultusunda üç isim ön plana çıktı.
Ara transfer dönemi planlamalarına başlayan Fenerbahçe’de, yeni takviyelerin yolunu açmak için kadroda küçülmeye gidiliyor. Lider Galatasaray ile puan farkını 1’e indiren sarı-lacivertliler, hücum ve orta saha bölgelerine nokta atışı transferler yapmayı hedefliyor. Bu doğrultuda teknik direktör Domenico Tedesco, ayrılığa en yakın üç ismi yönetime iletti.
LİSTENİN BAŞINDA EMRE MOR
Fenerbahçe’de ayrılması beklenen isimlerin başında Emre Mor geliyor. 2023/24 sezonundan bu yana takımda forma giymeyen ve şu anda lisansı bulunmayan tecrübeli oyuncuya Süper Lig ekipleri ilgi gösteriyor. Gençlerbirliği teknik direktörü Volkan Demirel’in eski öğrencisini kadrosuna katmak istediği, Kocaelispor ve Gaziantep FK’nın da nabız yokladığı öne sürülüyor.
BECAO İÇİN ‘GÖNDERİLSİN’ RAPORU
Sakatlıklar nedeniyle istikrarlı şekilde forma şansı bulamayan Rodrigo Becao için de ayrılık ihtimali yüksek. Tedesco’nun Brezilyalı stoperle devam etmek istemediği ve yönetime “Gönderilsin” raporu sunduğu aktarıldı. Yönetimin Becao’nun menajerine kulüp bulması yönünde talimat verdiği öğrenildi.
OOSTERWOLDE’YE PREMİER LİG İLGİSİ
Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan üçüncü isim ise Jayden Oosterwolde. Hollandalı oyuncuya Premier League ekiplerinden West Ham United’ın talip olduğu ifade edilirken, yönetimin finansal kaynak yaratmak için bu teklifi değerlendirmeye hazır olduğu konuşuluyor. İngiliz ekibinin devre arasında resmi teklif yapması bekleniyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.