Gazete İlk Sayfa
  • Resmi İlan
  • Güncel
  • Özel Haber
  • Belediyeler
  • Spor
  • Siyaset
24
19:00 Katil İsrail’in Gazze Şeridi’ne saldırılarında can kaybı 72 bin 27'ye yükseldi
18:59 Mersin’de sağanak yağış yolu çökertti
18:53 Tramvay yolcuları dikkat: O durak bu saatlerde kullanılmayacak
18:53 Usta Dönerci boykot mu? Usta Dönerci Hangi Ülkenin?
17:30 Sanatta son saatler: Fikret Otyam’da iki ayrı dünya aynı çatıda
17:00 MHP 57. kuruluş yılını Ankara’da büyük buluşmayla kutlayacak
16:37 EGO’da kişisel veri seferberliği: Yüzlerce personel KVKK eğitiminden geçti
16:00 Başkent’te 198 bin aileye et desteği: 148,7 milyon TL hesaplara yatırıldı
15:30 Ankara rahat nefes alıyor: Kullanılabilir su oranı yüzde 6,25’e yükseldi
15:12 11 kişi hastanelik oldu... İlaçlama yine zehirledi!
  1. Anasayfa
  2. Foto Galeri
  3. Spor
  4. Fenerbahçe'de rota değişti: Sörloth değil o geliyor!

Fenerbahçe'de rota değişti: Sörloth değil o geliyor!

Ara transfer döneminde santrfor takviyesi için kolları sıvayan Fenerbahçe, Alexander Sörloth’ta duvara toslayınca B planını devreye soktu. Sarı-lacivertlilerin yeni hedefi belirlendi.
YAYINLAMA: 19 Aralık 2025 Cuma 10:44
GÜNCELLEME: 19 Aralık 2025 Cuma 10:47
Fenerbahçe'de rota değişti: Sörloth değil o geliyor! 1 14

Ara transfer döneminde santrfor takviyesi için kolları sıvayan Fenerbahçe, Alexander Sörloth’ta duvara toslayınca B planını devreye soktu. Sarı-lacivertlilerin yeni hedefi belirlendi. İşte detaylar:

Fenerbahçe'de rota değişti: Sörloth değil o geliyor! 2 24

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe’de transfer çalışmalarının merkezinde santrfor bölgesi yer alıyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda bu mevkiye net bir hamle yapılması planlanıyor.

Fenerbahçe'de rota değişti: Sörloth değil o geliyor! 3 34

Sarı-lacivertlilerin listesinde ilk sırada Atletico Madrid’in Norveçli golcüsü Alexander Sörloth bulunuyordu. Ancak 1.95 boyundaki yıldızın menajeriyle yapılan iki görüşmeden de sonuç çıkmadı. Atletico Madrid’in 35 milyon euro bonservis bedelinde ısrarcı olması, bu transferi şimdilik askıya aldırdı.

Fenerbahçe'de rota değişti: Sörloth değil o geliyor! 4 44

Sörloth defterinin kapanmasının ardından Fenerbahçe, alternatif isim olan Artem Dovbyk için düğmeye bastı. Roma’nın yolları ayırmayı düşündüğü Ukraynalı golcü için transfer komitesinin İtalya’ya gitme kararı aldığı öğrenildi.

Hafta sonu yapılacak temaslarda hem Dovbyk’in menajeriyle hem de Roma yönetimiyle masaya oturulacak. Görüşmede Fenerbahçe’nin resmi teklifini net şekilde sunacağı belirtiliyor.

10 Kasım’da sakatlanan Artem Dovbyk’in yarından itibaren sahalara dönmesi bekleniyor. Sarı-lacivertli yönetim, oyuncuyla anlaşma sağlanması halinde detaylı sağlık raporlarını talep edecek. Sağlık heyetinin vereceği karar, transferin seyrini belirleyecek. Dovbyk, sakatlığı nedeniyle bu süreçte 7 maç kaçırdı.
Girona’da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Dovbyk, Roma’ya 30 milyon 500 bin euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Ukraynalı golcü, 2021-22 ve 2022-23 sezonlarında Ukrayna Premier Ligi’nde gol kralı olurken, 2023-24 sezonunda La Liga’da da zirveye çıktı.

İtalyan basınından La Repubblica’nın haberine göre Artem Dovbyk’e Fenerbahçe’nin yanı sıra İngiliz temsilcisi Everton da talip. Everton’un, Roma’ya takas içeren bir teklif hazırlığında olduğu iddia ediliyor.

Gazete İlk Sayfa © 2012
Künye
İletişim
Gizlilik İlkeleri
Aydınlatma Metni
Kişisel Verilerin Korunması
  • Ankara Haberleri
  • Keçiören Haberleri
  • Altındağ Haberleri
  • Sincan Haberleri
  • Mamak Haberleri
Haber Portalı Yazılımı
Gazete İlk Sayfa
Haberler
  • Resmi İlanlar
  • Manşetler
  • Güncel
  • Özel Haber
  • Belediyeler
  • Spor
  • Siyaset
  • Eğitim Haberleri
  • Dünya
  • Sağlık
  • Polis - Adliye
  • Yaşam
  • Kim Kimdir?
  • Ekonomi
  • Teknoloji
  • Kültür Sanat
  • Seçim
  • Medya
  • Haber Editörü
  • Kamu Personel Alımı
Diğer İçerikler
  • Foto Galeri
  • Web Tv
  • Yazarlar
  • Gazete Manşetleri
Kurumsal
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Kullanım Şartları
  • Geliştiriciler İçin