Fenerbahçe'den Çağlar Söyüncü kararı! Sezon sonunda...

Fenerbahçe'den Çağlar Söyüncü kararı! Sezon sonunda...

Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertliler, ara transfer döneminde kadroya katılan Çağlar Söyüncü için beklenmedik bir karar aldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de üst üste yaşanan puan kayıpları ve lider Galatasaray'la aradaki puan farkının bitime 3 hafta kala 6'ya çıkması moralleri bozarken, transferin rotasını da değiştirdi.

Sarı lacivertliler şubat ayında Atletico Madrid'den 2 milyon Euro karşılığında kiraladığı milli stoper Çağlar Söyüncü ile yola devam etmeyi düşünmüyor.

Sabah'ın haberine göre, bunda İspanyol kulübünün, oyuncunun bonservisi için 12 milyon Euro fiyat belirlemesinin yanında 27 yaşındaki futbolcunun beklenen verimin uzağında kalması da büyük rol oynuyor.

İSTANBUL'DA MUTLU AMA…

Çağlar, İstanbul'da mutlu ancak ortaya koyduğu performans ne taraftarı ne de teknik heyeti memnun etti.

13 resmi maçta sadece 829 dakika sahada kalan tecrübeli defans, sakatlıklar nedeniyle de 3 maçı kaçırdı. Futbolcunun geleceği için EURO 2024'te ortaya koyacağı performans büyük önem taşıyor.

Atletico Madrid, 2027'ye kadar sözleşmesini elinde bulundurduğu Çağlar'ı, Fenerbahçe olmasa bile başka bir takıma kiralık göndermeyi planlıyor.

Çağlar, 2023- 24 sezonunun başında Leicester'dan bedelsiz olarak Atletico Madrid'e gitmişti. La Liga'da sadece 6 maçta 110 dakika süre bulunca Fenerbahçe'ye geldi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.