Fenerbahçe'den İngiltere harekatı!

Fenerbahçe'den İngiltere harekatı!

Fenerbahçe, Süper Lig'de şampiyonluk hedeflerini güçlendirmek ve hücum hattını güçlendirmek için büyük bir adım atmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli ekip, Manchester United'ın Fransız yıldızı Anthony Martial ile görüşme tarihi belirledi.

Sarı-lacivertli kurmaylar, yeni sezonda kadroda düşünmedikleri Michy Batshuayi'nin yerine Martial'i transfer etmeyi planlıyor. Martial'in mevcut sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor ve Fenerbahçe yönetimi önümüzdeki hafta resmi görüşmeler için hazırlıklara başlayacak.

martial-2.jpg

TEK TALİBİ KANARYA DEĞİL

Fakat, Fenerbahçe'nin tek talibi olmadığı ortaya çıktı. İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Inter de Martial'i transfer etmek istiyor. Fenerbahçe ise transferi sezon sonuna bırakmadan halletmek ve Fransız yıldıza gelecek sezon sarı-lacivertli formayı giydirmek istiyor.

martial.jpg

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Anthony Martial, 2014-15 sezonunda Monaco'dan Manchester United'a 60 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Ancak beklentilerin altında kalan Martial'in piyasa değeri düşmüş durumda. Bu sezon Manchester United formasıyla sadece 19 maça çıkan Martial, 2 gol atabilmişti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.