Fenerbahçe'den kritik adım! 2 zirve düzenlenecek...

Fenerbahçe'den kritik adım! 2 zirve düzenlenecek...

Fenerbahçe'nin 2 Nisan'da gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı öncesi Başkanı Ali Koç 2 önemli toplantı gerçekleştirecek ve istişarelerde bulunulacak.

Fenerbahçe Kulübü'nün geçtiğimiz günlerde açıkladığı ve ligden çekilip çekilmeme konusunun da değerlendirileceği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nın hazırlıkları sürüyor.

Hürriyet'in aktardığına göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübün eski yöneticileri ve Yüksek Divan Kurulu üyeleri ile yapacağı toplantıların ardından yol haritasını ve düşüncelerini netleştirecek.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, Trabzonspor maçındaki olayların ardından 2 Nisan Salı günü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı düzenleme kararı aldı. Toplantı öncesinde, Başkan Ali Koç ve yönetim ekibi, iki kritik zirve daha gerçekleştirecek.

KULÜP İÇİN ÖNEMLİ TARİHLER

İlk olarak, 27 Mart Çarşamba günü Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde iftar yemeği düzenlenecek. Başkan Ali Koç ve ekibi, kulübe hizmet etmiş tüm eski yönetim kurulu üyelerini etkinlikte ağırlayacak. Bu organizasyonla kulübün eski ve yeni yöneticileriyle Olağanüstü Genel Kurul hakkında fikir alışverişi yapılacak.

Ardından, 29 Mart Cuma günü Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle bir istişare toplantısı düzenlenecek. Başkan Koç, divan kurulu üyeleriyle bir araya gelerek önemli konuları ele alacak ve onların görüşlerini dinleyecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.