Futboldan sorumlu yönetici Cihan Kamer, teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda İspanya'nın başkenti Madrid'e giderek transfer görüşmelerine başladı.
Fenerbahçe'den Madrid Çıkarması! Dünya Yıldızları İçin Kritik Hamle
14
24
Endrick İçin İlk Resmi Temas
Fenerbahçe'nin öncelikli hedeflerinden biri, Real Madrid'in kiralık olarak göndermeye hazırlandığı genç yıldız Endrick oldu. Cihan Kamer'in hem Real Madrid yönetimi hem de Brezilyalı futbolcunun temsilcileriyle bir araya geldiği öğrenildi.
Atletico Madrid'in, Lookman için ise geçtiğimiz ocak ayında ödediği 35 milyon Euro seviyesinde bir bonservis beklentisi olduğu aktarıldı.
Fenerbahçe yönetiminin Madrid'deki temaslarının ardından transfer sürecine ilişkin somut adımlar atması bekleniyor.
34
Görüşmelerin olumlu geçtiği belirtilirken, Endrick için Serie A ekipleri Roma ve Fiorentina'nın da devrede olduğu ifade edildi.
Real Madrid'in kiralama konusunda yüksek bir bonservis beklentisi bulunmadığı, ancak genç oyuncunun yeterli süre alamaması durumunda devreye girecek bir tazminat maddesini sözleşmeye eklemek istediği öne sürüldü.
44
Sörloth ve Lookman Gündemi
Madrid temaslarında Cihan Kamer'in bir diğer durağı Atletico Madrid oldu. Görüşmelerde Norveçli golcü Alexander Sörloth ön plana çıkarken, Ademola Lookman için de bilgi alışverişinde bulunuldu.
İspanyol ekibinin Sörloth için 40 milyon Euro talep ettiği, ödeme planına göre bu rakamda indirime gidilebileceği ifade edildi.