Fenerbahçe'den takım kaptanına büyük jest!

Fenerbahçe'den takım kaptanına büyük jest!

Türk voleybolunda sayısız başarıya imza atmış Fenerbahçe Opet ve milli takım kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykelinin açılışı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde gerçekleştirilecek.

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, heykeltıraş ve yüksek mimar Pınar Öktem Doğan tarafından yapılan heykelin açılışının saat 11.00'de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin protokol giriş önünde olacağı kaydedildi.

ŞEREF DİPLOMASI ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLMÜŞTÜ

Eda Erdem Dündar, 15 yıldır hem sarı-lacivertli hem de ay-yıldızlı forma altında şampiyonluklar yaşadı. Milli takım formasıyla elde ettiği başarılarla 2021 yılında FIVB tarafından “Tarihin en iyi 100 oyuncusu” ve “En iyi 12 kadın voleybolcu” listesinde yer alan Eda Erdem Dündar, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından fair play düşünce ve davranışını ülke genelinde yayma ve benimsetme amaçlı faaliyetleri kapsamında “Sportif Kariyer” dalında Şeref Diploması ödülüne de layık görülmüştü.

FİLENİN SULTANLARI DÜNYANIN DİLİNDE

Filenin Sultanlarının başarısı günden güne artıyor ve tüm dünya bunu konuşuyor. Sultanlar, A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nın finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek tarihinde ilk kez şampiyon oldu. Bunun üzerine A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar, "Cumhuriyetimizin 100. yılında Milletler Ligi'nden sonra Avrupa şampiyonluğunu da ülkemize getiren takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum" açıklamasında bulunmuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.