Fenerbahçe’nin ilk bombası geliyor: Transferde sona gelindi
Fenerbahçe, yeni sezonun ilk transferinde sona yaklaştı. Al-Nassr formasıyla dikkat çeken Jhon Duran’la büyük oranda anlaşma sağlandı. Fabrizio Romano, gece yarısı duyurdu.
Fenerbahçe, yeni sezonun ilk transferinde sona yaklaştı. Al-Nassr formasıyla dikkat çeken Jhon Duran’la büyük oranda anlaşma sağlandı. Fabrizio Romano, gece yarısı duyurdu.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transferdeki sessizliğini Jhon Duran ile bozuyor. Sarı-lacivertliler, hem oyuncuyla hem de kulübü Al-Nassr ile yapılan görüşmelerde tüm şartlarda uzlaştı.
Transferle ilgili en önemli gelişme ise gece 04:15 sularında dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano tarafından duyuruldu. Romano, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Fenerbahçe'nin Jhon Duran ile pazar günü gerçekleştirdiği görüşmede büyük oranda anlaştığını aktardı.
HÜCUM HATTINA İVME KAZANDIRACAK
Haberde, kesin imzaların artık an meselesi olduğu, Al-Nassr’ın da Duran’ın transferine onay verdiği ve tarafların kısa süre içinde işlemleri tamamlamayı planladığı vurgulandı.
Kolombiyalı golcü, Al-Nassr formasıyla çıktığı 18 maçta 12 gollük skor katkısı sağlayarak dikkat çekmişti. 20 yaşındaki genç yıldızın, hem fiziksel gücü hem de ceza sahasındaki etkinliğiyle Fenerbahçe’nin hücum hattına önemli bir ivme kazandırması bekleniyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.