Fenerbahçeli futbolcudan kongre paylaşımı

Fenerbahçeli futbolcudan kongre paylaşımı

Fenerbahçe’de forma giyen Bright Osayi Samuel, X hesabından 2 Nisan’da yapılacak olağanüstü kongre öncesinde destek paylaşımında bulundu.

Sahaya taraftarların girdiği ve saha içerisinde futbolculara saldırılan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasında Fenerbahçe Başkanı Yıldırım Ali Koç, 2 Nisan’da ligden çekilme kararının da oylanacağı bir olağanüstü kongre yapılacağını açıklamıştı. Bu açıklama sonrasında Fenerbahçe’nin ligden çekilip çekilmeyeceği tartışılırken, Nijeryalı futbolcusu Bright Osayi Samuel, 2 Nisan öncesinde sosyal medya hesabından destek paylaşımında bulundu.

Olaylı geçen Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan olaylar nedeniyle tartışmalara konu olan Bright Osayi Samuel, 2 Nisan’da yapılacak ve ligden çekilme kararının da oylanacağı olağanüstü kongre öncesinde x hesabından destek paylaşımında bulundu. Samuel,“ 2 Nisan’ı çok önemsiyorum” ifadesinde bulundu.

1-osayi.jpg

OSAYİ SAMUEL’İN PAYLAŞIMI

Nijerya milli takım futbolcusu Bright Osayi Samuel, “2 Nisan’ı çok önemsiyorum. Fenerbahçe’nin sahiplenilmesini çok önemsiyorum. Biz sadece kendimizi savunduk. Bugün de üyeleri Fenerbahçe’yi savunacaklar. En büyük Fener” ifadelerini kullandı.

2-002.jpg

LİGDEN ÇEKİLME OYLANACAK

Yaşanan olaylı maçtan sonra olağanüstü kongre yapılacağını ve toplantı konuları arasında ligden çekilmenin de bulunacağını ifade eden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ilerleyen süreçte oylanacak konuların sadece ligden çekilmek olmadığını açıkladı. Başkan Koç’un açıklamasına göre 2 Nisan’da yapılacak kongrede Fenerbahçeliler; alt lige inmek, bir süre için futbol faaliyetlerine son vermek veya yurt dışında bir takım alma konularını da değerlendirecek.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.