Fenerbahçeli isim Montella'nın dikkatini çekti!

Fenerbahçeli isim Montella'nın dikkatini çekti!

A Milli Takımımızın Macaristan ile oynadığı maçtan aldığı mağlubiyet sonrasında, Fenerbahçe'nin önemli oyuncularından biri, milli takıma katılmak için ekstra bir motivasyon kazandı. İşte, detaylar...

A Milli Takımımızın EURO 2024 kadrosuna katılmak isteyen Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu, sezonun kalan bölümünde takımına büyük katkılar sağlamak istiyor. Özellikle Ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye dönen ve golcü rolünü üstlenen Serdar Dursun, milli arada takımıyla çalışmalarına devam ediyor. Kendisini daha da motive eden bir diğer faktör ise şampiyonluğa katkıda bulunmanın yanı sıra EURO 2024 kadrosunda yer almak.

serdar-dursun.jpg

MONTELLA SERDAR'I DİKKATE ALDI

Montella'nın geniş listesinde yer alan ve performansıyla dikkat çeken Serdar Dursun, milli takım için umutlanmış durumda. Tecrübeli golcü, geçmişte milli formayla gösterdiği üstün performansla, İtalyan teknik adamın büyük turnuva öncesi dikkate aldığı isimler arasında yer alıyor.

serdar-dursun-2.jpg

PERFORMANSINI ARTTIRMASI GEREK

Montella'nın deneyimli bir golcü arayışında olduğu belirtilirken, Serdar Dursun'un Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024'te milli formayla sahneye çıkma hayaliyle performansını arttırması bekleniyor. Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu, kalan lig maçlarında takımına olan katkısını artırarak milli takımın da dikkatini çekmeyi hedefliyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.