Fenerbahçeli yıldıza kanca: Konferans Ligi öncesi kapıyı çaldılar

Fenerbahçeli yıldıza kanca: Konferans Ligi öncesi kapıyı çaldılar

UEFA Avrupa Konferans Ligi, Süper Lig ve Süper Kupa’da yoluna devam eden Fenerbahçe’de Konferans Ligi mücadelesi öncesi yeni bir gelişme yaşandı. İngiliz devi takımlar, sarı laciverlilerin başarılı futbolcusuna kancayı taktı.

Sarı lacivertlilerde sergilediği performansla Avrupa devlerini peşine takan Bright Osayi Samuel için Premier Lig ekibi devreye girdi. Ara transfer sezonunda teklif yapan fakat reddedilen İngiliz ekibi, Osayi'yi sezon sonunda kadrosuna katmak için harekete geçti. İşte o takım ve tüm detaylar...

osayi-1.jpg

SAMUEL PALACE YOLCUSU OLABİLİR

Fanatik’in haberine göre Crystal Palace, ara transfer döneminde Bright Osayi-Samuel için Fenerbahçe'ye teklif yapmış ancak olumsuz yanıt almıştı. İngiliz ekibi bunun üzerine Genk'ten Daniel Munoz'u 8 milyon Euro'ya kadrosuna kattı. Ancak Bordo-Mavililer'in Samuel'den vazgeçmedikleri öğrenildi. Crystal Palace'ın Nijeryalı futbolcuyu takip etmeyi sürdürdüğü belirtildi. İngiliz ekibinin, sezon sonunda Osayi-Samuel için bir kez daha Sarı-Lacivertliler'in kapısını çalması bekleniyor. Fenerbahçe'de kariyerinin en skorer dönemine yaklaşan Bright Osayi Samuel'le Premier Lig ekibi Crystal Palace yakından ilgileniyor.

osayi-3.jpg

OSAYİ BU SEZON ALEV ALEV

Bright Osayi Samuel, bu sezon Fenerbahçe'de 26 resmi maçta forma şansı buldu. Samuel, bu karşılaşmalarda 3 gol sevinci yaşadı. Nijeryalı savunmacı aynı süreçte 4 asist üretti.

Bright Osayi Samuel'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 25 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 8 milyon Euro. Blackpool altyapısında futbola başlayan Bright Osayi Samuel, daha sonra QPR forması da giydi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.