Fenerbahçe'nin hücum hattına İtalyan dokunuşu

Fenerbahçe'nin hücum hattına İtalyan dokunuşu

Fenerbahçe, gelecek sezon için hücum hattını güçlendirmek amacıyla çalışmalarını hızlandırırken, İtalya'dan sürpriz bir iddia gündeme geldi. İşte, ayrıntılar...

Inter'de gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Correa için Fenerbahçe'nin devreye girebileceği ifade edildi. Marsilya'da kiralık olarak forma giyen 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi bitiminde Inter'e geri döneceği belirtilirken, teknik direktör Inzaghi'nin Correa'yı gelecek sezon planlarında yer vermediği vurgulandı.

haber1-003.jpg

DAHA ÖNCE DE İLGİLENMİŞTİ

Fenerbahçe'nin daha önce de Correa ile ilgilendiği ve bu transfer için adımlar atmaya hazırlandığı ifade edildi. Inter'in oyuncu için 8 milyon Euro talep ettiği ve Fenerbahçe'nin bu rakamı ödemeye sıcak bakmadığı belirtildi.

haber2-003.jpg

INTER PERFORMANSI

Correa, Inter formasıyla 77 maçta 10 gol ve 5 asistlik performans sergilerken, Marsilya'da ise istenilen katkıyı sağlayamadı. Fenerbahçe'nin, hücum hattını güçlendirmek adına Correa'nın eski formuna dönmesine inandığı ve transfer için çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

haber3.jpg

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Forvet arkası, sol kanat ve santrfor pozisyonlarında görev yapabilen Correa'nın Inter ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

haber4.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.