Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimaline karşı yıldızlardan flaş karar!

Fenerbahçe'nin ligden çekilme ihtimaline karşı yıldızlardan flaş karar!

Fenerbahçe Kulübü, 2 Nisan Salı günü gerçekleştireceği Olağanüstü Genel Kurul Kongresi'nde kritik bir karar alacakken, sarı-lacivertli futbolcular flaş bir karar aldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe Kulübü, 2 Nisan Salı günü gerçekleştireceği Olağanüstü Genel Kurul Kongresi'nde kritik bir karar alacak. Bu karar, takımın ligden çekilip çekilmeyeceğini belirleyecek. Ancak, bu önemli sürece kısa bir süre kala, sarı-lacivertli futbolcular flaş bir karar aldı.

haber1-002.jpg

YILDIZLAR BAŞKAN KOÇ'LA GÖRÜŞTÜ

Kulüp Başkanı Ali Koç'un liderliğinde, kulübün geleceğini belirlemek adına alınacak kararlara tam destek vermek amacıyla, Fenerbahçe'nin yıldız isimleri bir araya geldi. Dusan Tadic, Dzeko, Osayi Samuel ve Jayden Oosterwolde gibi önemli futbolcular, başkanları Ali Koç ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

haber2-001.jpg

"HER TÜRLÜ KARARA İMZAMIZI ATARIZ"

Görüşme sonrasında yıldız futbolcular, kulübün alacağı her türlü karara imza atmaya hazır olduklarını belirtti. Özellikle Trabzon maçı sonrası yaşanan olaylarla birlikte kulübe daha fazla aidiyet duygusu hissettiklerini vurgulayan futbolcular, "Başkanım, kulübün alacağı her türlü karara imzamızı atarız" ifadelerini kullandılar.

Bu destekleyici açıklamalar, Başkan Ali Koç'u duygulandırdı. Sarı-lacivertli kulübün Genel Kurul'da alacağı karar ise büyük bir merakla bekleniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.