Fenerbahçe'nin sağ beki yolcu: Emre Belözoğlu istiyor
Transfer tahtasını açarak kadro çalışmalarına hız veren Antalyaspor, dikkatini Fenerbahçe'nin kadro planlamasında yer almayan genç yeteneklere çevirdi.
Transfer tahtasını açarak kadro çalışmalarına hız veren Antalyaspor, dikkatini Fenerbahçe'nin kadro planlamasında yer almayan genç yeteneklere çevirdi. Kırmızı-beyazlılar, sarı-lacivertlilerde forma şansı bulamayan 21 yaşındaki sağ bek Ognjen Mimovic için harekete geçti ve resmi teklifini iletti.
EMRE BELÖZOĞLU'NUN MİMOVİC ISRARI
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun talebi doğrultusunda başlatılan bu transfer girişimi, genç savunmacıyı ya kiralık olarak ya da bonservisiyle kadroya katmayı amaçlıyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Antalyaspor yönetimi, bu potansiyel transfer için Fenerbahçe ile masaya oturdu.
ALMANYA'DAN DA TALİP VAR: HOFFENHEİM REKABETTE!
Mimovic, 2024-2025 sezonunun devre arasında Kızılyıldız'dan 6.7 milyon Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sezonun ikinci yarısını Rus ekibi Zenit'te kiralık olarak geçiren Sırp sağ bek, burada çıktığı 6 maçta skor katkısı yapamamıştı. Jose Mourinho'nun yeni sezon planlamasında yer almadığı bilinen Mimovic'e sadece Antalyaspor değil, Almanya Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'ın da talip olduğu öğrenildi. Genç oyuncunun, önündeki bu iki seçenek arasında karar aşamasında olduğu belirtiliyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.