Fenerbahçe'nin soyunma odasında neler oldu? İşte tüm ayrıntılar

Fenerbahçe'nin soyunma odasında neler oldu? İşte tüm ayrıntılar

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor deplasmanına konuk oldu ve zorlu mücadeleden 3-2 galip ayrıldı. Ancak maç sonunda yaşanan olaylar, soyunma odasında da gerilime neden oldu. İşte, detaylar...

Karşılaşmanın son düdüğünün çalmasıyla birlikte taraftarların sahaya girmesi, atmosferin gerilmesine sebep oldu ve taraftarlar ile futbolcular arasında arbede yaşandı. Fenerbahçe futbolcuları, güvenlik önlemleri nedeniyle üç saat boyunca soyunma odasında bekletildi.

haber1-003.jpg

"HALK OTOBÜSÜ İLE GÖTÜRELİM"

Bu bekleyiş sırasında teknik heyet, oyuncular ve kulüp personeli için havalimanına gitmek için çeşitli alternatifler değerlendirildi. İlk olarak "halk otobüsü ile götürelim" teklifi iletildi ancak bu teklif kabul görmedi.

haber2-002.jpg

Üç saatlik bekleme süresinin ardından güvenlik güçleri, hem stadyum çevresinde hem de havalimanında gerekli önlemleri aldı. Trabzon Valisi Aziz Yılıdım, sarı-lacivertli takımı takım otobüsüyle havalimanına kadar götürdü.

haber3.jpg

TARAFTARDAN DESTEK

Güvenlik önlemleri altında geç saatlerde İstanbul'a ulaşan Fenerbahçe teknik heyeti ve futbolcuları, büyük bir taraftar kalabalığı tarafından karşılandı. Sarı-lacivertli taraftarlar, yaşanan olayların şokunu atlatmaya çalışan oyunculara meşaleler ve marşlarla destek verdi.

haber4.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.