Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi piyangosu, Galatasaray'a kötü haber! Arda Güler ve Sacha Boey detayı

Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi piyangosu, Galatasaray'a kötü haber! Arda Güler ve Sacha Boey detayı

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Real Madrid, Bayern Münih'i 2-1 mağlup ederek final biletini elde etti. Devler Ligi'ndeki bu sonuç Fenerbahçe ve Galatasaray'ı da yakından ilgilendirdi. İşte Arda Güler ve Sacha Boey detayı...

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Bayern Münih'i konuk etti. Mücadelede 1-0 geriye düşen İspanyol devi, 88 ve 90+1'inci dakikalarda bulduğu goller ile müthiş bir geri dönüşe imza atarak final biletini elde etti.

HAKEM KARARI TEPKİ ÇEKTİ

90+13'te topun ağlara gittiği pozisyonda VAR'ın beklenmemesi ve hakemlerin saha içinde ofsaytı işaret etmesi tepkileri beraberinde getirdi.

Szymon Marciniak'ın son anlardaki ofsayt kararına Bayern Münih cephesinden tepki yağdı.

Thomas Tuchel dev maçın ardından hakemlerin kuralları ihlal ettiğini dile getirdi: Bu tam bir felaketti. Kurallar ihlal edildi. O pozisyon sonuna kadar oynanmalıydı çünkü kural bu. Yan hakem bir hata yaptı ve orta hakem de ikinci hatayı yaptı.

FENERBAHÇE'YE PİYANGO

Real Madrid'in Bayern Münih'i eleyerek finale çıkmasının ardından yaşananlar gündemde yer alırken Fenerbahçe ile Galatasaray'ı da yakından ilgilendiren bir sonuç ortaya çıktı.

İspanyol devinin finale çıkmasıyla Fenerbahçe'ye müjdeli haber geldi. Sarı-lacivertliler Arda Güler'in transferinde koydurduğu bonus maddesi ile 2.2 milyon euroluk bir gelir elde edecek.

GALATASARAY'A BOEY ŞOKU

Aynı şekilde Sacha Boey'in transferinde özel bir bonus maddesi koyan Galatasaray, Bayern Münih finale çıksaydı kasasına 3.7 milyon euro koyacaktı. Ancak Real Madrid'in finale çıkmasıyla sarı-kırmızılı ekip bu maddeden yararlanamadı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.