Fenomenler ile ilgili yeni iddia: 'Ailelerden para istediler'

Fenomenler ile ilgili yeni iddia: 'Ailelerden para istediler'

Feyza Altun, Murat Ağırel ve Emrullah Erdinç'in konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programının son bölümünde, kara para aklama ve fenomenlerin hayatları konuşuldu. 'Fenomenler, ailelerden 150 bin TL para istedi' iddiası herkesi şaşkına çevirdi.

Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programının 'Kara Para' başlıklı 18. bölümünün ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda bazı noktalar dikkat çekti. Yeni bölüm, henüz yayınlanmadan sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Feyza Altun, Murat Ağırel ve Emrullah Erdinç'in konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programının son bölümünde, kara para aklama ve fenomenlerin hayatları konuşuldu. Fragmanın en başlarında, Avukat Feyza Altun'un, "Rüşvetle, parayla vatandaşın adalet duygusunu sekteye uğratan, rüşvetle suçu örtbas eden, mesleğini satan şerefsizdir, haysiyetsizdir, bu mesleğe yakışmaz, siz şerefsizsiniz, haysiyetsizsiniz. Bunu kesmeyin, kesmeyin bunu" dediği sözler dikkat çekti.

haber-ic-001.jpg

"BEN SİZDEN DAHA ÇOK VERGİ ÖDEDİM"

Murat Ağırel, "Bak sana yemin ediyorum ben gazeteciyim, 5 tane kitap çıkardım ben sizden daha çok vergi verdim. Benim arabam yok, motorum var" açıklamasını yaptı.

Programda, seyirciler arasından bir kişi söz alarak, "Bu fenomen arkadaşların birçoğu bebekleri paylaşabilmek için ailelerden 50 bin, 60 bin, 100 bin, 150 bin TL paylaşma parası istediler, story parası. Bunların hepsi kanıtlı" ifadelerini kullandı. Bu sözler üzerine stüdyoda ortalık karıştı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.