Festival İçin Ankara Turu Attılar

Festival İçin Ankara Turu Attılar

Ankara Ticaret Odası’nın tertiplediği organizasyonda çeşitli renklerde 50 adet Volkswagen araba, festival için Ankara turu attı. Hediye Yağmuru etkinliği kapsamında, Optimum Alışveriş Merkezi önünde hediyeler dağıtıldı.

 

ZAFER DENİZ / HABERVAKTİM

Ankara Alışveriş Festivali (Ankara Shopping Fest-ASF) renkli etkinliklerle başladı. Festival boyunca Başkentliler şehrin değişik noktalarında her an yeni sürprizlerle karşılaşacak.

 

BAŞKENTLİLERE GÖRSEL ŞÖLEN YAŞATTILAR

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından organize edilen ASF kapsamında 50 adet Volkswagen araç ile şehir turu atıldı. AnkaVos Kulübü tarafından organize edilen programda, araçlar ATO’dan hareket ederek Konya Yolu, Emek, Eskişehir Yolu, Turan Güneş Bulvarı, Simon Bolivar Caddesi ve Atakule’den geçtiler. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Volkswagen turunda, araçlar Başkentlilere görsel şölen yaşattılar.

 

HEDİYELER DAĞITILDI

Hediye Yağmuru etkinliği kapsamında, Optimum Alışveriş Merkezi önünde hediyeler dağıtıldı. Alışverişe gelenler kayıt olduktan sonra ‘drone’ cihazı ile gelen sürpriz hediyeleri aldılar. Hediyeler arasında çeşitli mağaza ve restoranlarda kullanılabilecek para karşılığı çekler yer aldı. ASF’nin hediyeleri  vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.