Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya silahlı saldırı
Muğla’nın Fethiye ilçesi Belediye Başkanı Alim Karaca, evinin yakınlarında uğradığı maskeli bir saldırganın silahlı saldırısı sonucu ayağından yaralandı.
Muğla’nın Fethiye ilçesi Belediye Başkanı Alim Karaca, evinin yakınlarında uğradığı maskeli bir saldırganın silahlı saldırısı sonucu ayağından yaralandı. Hastaneye kaldırılan Başkan Karaca’nın tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olay, akşam saatlerinde Belediye Başkanı Alim Karaca’nın evinin bulunduğu bölgede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yüzü maskeli bir şüpheli, Karaca’nın ikamet ettiği alana gelerek silahla ateş açtı. Kurşunların hedefi olan Karaca ayağından yaralanırken, saldırgan ise olay yerinden hızla kaçtı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre şüphelinin, kaçış esnasında çevredeki inşaat halindeki bir alandan geçtiği öne sürüldü.
Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Alim Karaca, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaynak:Haber Merkezi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.