Fetö'cüler Cemevleri'ne Dadandı

Fetö'cüler Cemevleri'ne Dadandı

Anadolu İnanç Önderleri Derneği Genel Başkanı Hıdır Bulut, FETÖ'cülerin yabancı gizli servisler ile el ele verip Cemevleri'ndeki Alevileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı kışkırtıp, sokağa dökmeye çalıştıklarını söyledi.

Anadolu İnanç Önderleri Derneği Genel Başkanı ve Alevi Dedesi Hıdır Bulut, 
dış mihraklar ile FETÖ'cülerin Türkiye'de el ele vererek Aleviler üzerinden provokatif eylem hazırlığında olduklarını iddia etti. Hıdır Bulut, Türkiye'yi karıştırmaya çalışan yabancı gizli servislerin ve örgütlerin şuanda ülkemizdeki Cemevleri'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve hükümete karşı olumsuz propaganda yapılmaya başlandığına dair bilgi aldıklarını açıkladı.  

ALEVİLERİ SOKAĞA DÖKMEYE ÇALIŞIYORLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve hükümeti olası provokasyona karşın uyaran Alevi Dedesi Hıdır Bulut, " FETÖ'cüler Amerika'nın, Almanya'nın, İngilizlerin ve İsrail'in gizli servislerinin de desteği ile Alevileri sokağa dökmek için el altından bir çalışma yapıyor. Alevileri sokağa dökeceklerine dair çok sayıda bize bilgi geldi. Tüm Aleviler şuanda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve hükümete karşın kışkırtılıyor. Cumhurbaşkanımızın, hükümetin, milletin ve sağduyulu Alevi kardeşlerimin dikkatli olması lazım. Bu olayların çok kısa sürede olacağını düşünüyorum. Bana çok sayıda istihbarat geldi" dedi. 

ALEVİ DEDELERİ  PROVOKASYONA MEYDAN VERMEYECEK

Alevi Dedesi olarak Alevi toplumunu sükunete davet ettiklerini belirten Anadolu İnanç Önderleri Derneği Genel Başkanı Hıdır Bulut,  "Alevi Dedeleri şuanda her şeyin farkında ve buna meydan vermeyecektir. Eğer bu sinsi plan tutarsa ölen Alevi olur. Onların gayesi de bizleri öldürerek devlete mal etmek, devleti suçlamak. Buradaki amaç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devletin başından indirmek; ancak şunu açık bir şekilde söyleyebilirim ki Cumhurbaşkanı Erdoğan, başımızdan giderse Aleviler için daha kötü olur. Erdoğan, Türkiye'de Alevilerin sorunlarını dinleyen tek liderdir" diye konuştu. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum