FETÖ’dan Kelepir 2. El Eşya

FETÖ’dan Kelepir 2. El Eşya

FETÖ üyelerinin haince milli iradeyi devirmeyi amaçladığı darbe girişimi sonrası öğrencileri avlamak için kullanılan ihanet evleri kapatılıyor. Kapatılan ihanet evlerinin eşyaları ise 2. el eşya esnafına ucuz fiyata satılıyor.

 

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

15 Temmuz’da milli iradeye haince darbe girişiminde bulunan Fetullahçı Terör Örgütü’nün ihanet evleri tek tek kapatılıyor. Ankara’da kapatılan ihanet evlerinin eşyaları İtfaiye Meydan’ındaki 2. el eşya esnafına kelepir fiyata satılıyor. Gazetemize konuşan ismini vermek istemeyen 2. el eşya satışı yapan bir esnaf, FETÖ’ye ait evlerden genelde İstikbal, Bellona ve Mondi’ye ait ürünlerin satıldığını belirterek esnafın almak istememesi nedeniyle eşyaların çok ucuza satılmak istendiğini öne sürdü.

ESNAF EŞYALARI ALMAK İSTEMİYOR

2. el esnafının FETÖ ihanet evlerinden çıkan eşyaları almak istemediğini belirten bir esnaf, “FETÖ evlerinden satılmak istenen eşyalar genelde FETÖ’ye yakın şirketlere ait olduğu için hemen anlıyoruz. İstikbal, Bellona ve Mondi’ye ait ürünleri öğrenciler satmak isteyince FETÖ’nün ihanet evlerinden çıkan eşyalar olduğunu biliyoruz. Çoğu 2. el esnafı eşyaları almak istemiyor, çok ucuza sattıkları için mecbur alıyorlar. Ben şuana kadar direk ihanet evlerinden eşya almadım ama alan arkadaşlardan aldıklarım oldu” ifadelerini kullandı.

ÖRGÜT EŞYALARI PARAYA DÖNÜŞTÜRÜYOR

Birçok hanin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası saklandığı ihanet evlerinde daha önce Anadolu’dan gelerek üniversite okumak isteyen ülkemizin gariban evlatları kanlı örgütün bünyesinde yer alıyordu. Özellikle din kisvesi üzerinden kandırılan öğrencilerin örgüte üye olması için her imkan sağlanıyordu. Yapılan hain darbe girişimlerinin ardından başarılı olamayan FETÖ ihanet evlerini bir bir kapatırken evlerden çıkan eşyaları ise paraya dönüştürüyor.

FETÖ’CÜLER ÜNİVERSİTE YURTLARINA YERLEŞİYOR

Ankara’da FETÖ ihanet evlerinde bulunan eşyalar Başkent’in 2. el eşya merkezi İtfaiye Meydan’ında esnafa satılıyor. tamamen ihanet evlerini kapatmayı planlayan örgüt, öğrenciliği devam eden örgüt üyelerini ise üniversitelerin yurtlarına yerleştiriliyor. Örgüt mensuplarının ihanet evlerini kapatması sonrası üniversitelerin bulunduğu bölgelerde birçok ev boş kaldı. Örgüt mensuplarının evleri boşaltmasının ardından bin TL’ye kiraya verilen 2+1 dairelerin fiyatları 500 TL’ye kadar geriledi. Üniversite öğrencileri ise durumdan memnun.    

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.