Filip Kostic imzayı attı: Transfer tamam!
Geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe’de kiralık olarak geçiren Filip Kostic’in geleceği netleşmek üzere. Sözleşmesinin sona ermesiyle Juventus’a dönen Sırp sol bek için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı.
Geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe’de kiralık olarak geçiren Filip Kostic’in geleceği netleşmek üzere. Sözleşmesinin sona ermesiyle Juventus’a dönen Sırp sol bek için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı.
Kostic, Juventus ile FIFA Kulüpler Dünya Kupası kadrosunda yer alsa da, İtalyan kulübünün gelecek sezonki planlarında yer almıyor. Serie A temsilcisiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki futbolcunun başka bir kulübe transferi gündemde.
YUNANİSTAN’DAN SÜRPRİZ TALİP: OLYMPİAKOS
Yunan basınında yer alan Nova Sports’un haberine göre; Olympiakos, Filip Kostic’i kadrosuna katmak için Juventus ile temasa geçti. İtalyan ekibinin Kostic için yaklaşık 4 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öne sürüldü.
AVRUPA’DAN BAŞKA TALİPLER DE VAR
Olympiakos’un yanı sıra, Atalanta, Marsilya, Roma ve Bologna gibi kulüplerin de Filip Kostic ile ilgilendiği belirtiliyor. Oyuncunun kısa süre içinde kararını vermesi bekleniyor. Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 35 maça çıkan Filip Kostic, 2 gol atarken 9 da asist yaptı. Sırp oyuncunun hem hücum hem savunmadaki katkısı, sarı-lacivertli taraftarlar tarafından takdir toplamıştı.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.