Flaş iddia! Fenerbahçe beşinci yıldızına kavuşuyor mu?

Flaş iddia! Fenerbahçe beşinci yıldızına kavuşuyor mu?

Fenerbahçe ile TFF arasında ipler gerildi. 3 Temmuz davasının yanında 28.'nci şampiyonluk konularında da iki kurum karşı karşıya. Eski şampiyonluklarla ilgili ortaya önemli iddialar atıldı.

Fenerbahçe ile TFF arasında büyük bir güç savaşı başladı... hali hazırda TFF'nin özerk olmadığı iddiasıyla İstanbul'a gelen FIFA Acil Durum Komitesi (FEC) üyesi avukatlar bir ön rapor hazırladı. Bu ön raporda Fenerbahçe'nin doneleri dikkat çekti.

FENERBAHÇE'NİN PEŞİNİ BIRAKMADIĞI İKİ KONU

Fenerbahçe'nin TFF'ye karşı iki hukuk savaşı daha var... Birincisi 28'nci şampiyonluk, ikincisi ise 3 Temmuz Kumpas'ı ile ilgili devam eden tazminat davası.

AİHM'ME GÖNDERİLMEK ÜZERE DOSYA HAZIRLANMIŞTI

Gelen bilgilere göre Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluğunun tescil edilmesi talebiyle ve süreçle ilgili sürpriz bir gerçek ortaya çıktı. Buna göre sarı-lacivertliler, 28 şampiyonluğunun tescil edilmesi talebiyle ilgili AİHM'e gönderilmek üzere bir dosya hazırladı.

FENERBAHÇE'YE SÖZ VERİLDİ

Ancak iddialara göre bu dosyanın zaman aşımı tarihi geçen yılın Temmuz ayıydı. Bu süreçte Fenerbahçe, devlet büyüklerinin tavsiyesi ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin verdiği sözle davayı AİHM'e taşımaktan vazgeçti.

Eski federasyon başkanı Nihat Özdemir'in, "Şampiyonlukla ilgili kurullar kurduk, konuyu istişare edeceğiz" açıklamasının üzerinden yıllar geçmesine rağmen 28'nci şampiyonlukla ilgili bir gelişme yaşanmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.