FUHUŞ OTOBANA İNDİ

FUHUŞ OTOBANA İNDİ

Başkent’te fuhuş rezaletine bir yenisi daha eklendi. Bir gurup hayat kadını şehrin içinden Ankara Çevre Yolu’na taşınarak otobanda fuhuş yapmaya başladı. Akla ziyan o anları Habervaktim görüntüledi.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

 

Başkent’in en işlek noktalarında meydana gelen ve Habervaktim’in sıkça gündeme getirdiği fuhuş rezaleti bu kez de Ankara Çevre Yolu’ndaki otobana taşındı. Batıkent Kavşağı’na 3-4 km mesafedeki noktada yaşananları ve fuhuş pazarlığını muhabirimiz görüntüledi. Akıllara durgunluk veren ve “yok artık” dedirten  görüntüler önceki akşam saat 5 sıralarında yaşandı.

ARAÇ SÜRÜCÜLERİ KUYRUK OLUYOR!

Otoban kenarında ve karşısında fuhuş yapmak amacıyla el kol işareti yaparak yoldan geçen sürücülerin dikkatini çeken hayat kadınları, kamyon

ile otomobil sürücülerini durdurarak kimseye aldırış etmeden pazarlık yapıyor. Müşterileriyle anlaşan hayat kadınları, gözden kaybolarak yolun kenarındaki ağaçlıkların arkasına geçiyor. İnanılacak gibi değil ama araçların hızla ilerlediği otobanda fuhuş yapan kadınlarla birlikte olmak isteyenler, bir hayli tehlikeli olmasına rağmen araçlarını sağa çekerek yol kenarında kuyruk oluşturuyor.

PARA ALIŞVERİŞİ YOL KENARINDA YAPILIYOR

Söz konusu kadınların bir hayli genç olduğu ve otobanda hızla ilerleyen sürücülerin dikkatini daha fazla çekmek için açık ve renkli kıyafetler giydikleri görülüyor. Hayat kadınlarının otoban kenarında kendilerine özel dinlenmek için bir yer yaptıkları bile dikkatlerden kaçmıyor. Fuhuş yapan kadınların müşterileriyle anlaşıp hemen yol kenarında birbirleri arasında para alışverişi yapmaları bile objektifimize yansıyor.  Yeni görevine hızlı başlayan ve 7/24 hizmet sözü veren Ankara Valisi Ercan Topaca’nın ise bu görüntülere ne tepki vereceği Başkentlilerce merak ediliyor.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.