Galatasaray, 37'nci haftadaki Fenerbahçe derbisinde çifte kupa kaldıracak

Galatasaray, 37'nci haftadaki Fenerbahçe derbisinde çifte kupa kaldıracak

Fenerbahçe’nin Süper Kupa finaline iddia edildiği U-19 takımından 9 oyuncuyla çıkması durumunda maç tadil edilecek. Sarı-kırmızılılar Süper Kupa'yı ilk kez ligde 37'nci haftada oynanacak derbiden önce kaldıracak.

Fenerbahçe, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finaline U-19 takımından 9 oyuncuyla çıkacak. Yedek kulübesinde ise başka oyuncu yer almayacak.

Bunun üzerine maçın hakemi Volkan Bayarslan, teknik direktör İsmail Kartal ve kulübü temsil eden kulüp yöneticisine başka yedek oyuncuları olup olmadığını soracak. Fenerbahçe kulübü 6'dan fazla oyuncuları kalmadığını söylerse maç tatil edilecek.

KUPA TÖRENİ YAPILMAYACAK

Maçın tadil edilmesi durumunda kupa töreni yapılmayacak. Temsilci ve hakem raporları beklenecek. TFF Yönetim Kurulu maçı tescil ettiğinde Galatasaray kupayı almaya hak kazanacak.

TFF'nin tescilinden sonra kupa Galatasaray'a verilecek. Galatasaray ise Süper Kupa'yı ilk kez Fenerbahçe ile ligde 37'nci haftada oynanacak Fenerbahçe derbisinden önce kaldıracak. Taraftarlarla şov yapacak.

Sarı-kırmızılı yönetim ayrıca daha önce garantilemeleri durumunda ligin iç sahadaki son maçı olan Fenerbahçe maçına Süper Lig şampiyonluk kupasının getirilmesini de isteyecek. Böylece Sami Yen'de bir derbide çifte kupa kaldırıla

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.