Galatasaray aradığı sağ beki Ada'da buldu

Galatasaray aradığı sağ beki Ada'da buldu

Galatasaray'da Sacha Boey'nin ayrılığının ardından sağ bek sorunu büyüyor. Yeni sezonda sağ beke takviye yapmak isteyen Sarı Kırmızılılar, aradığı oyuncuyu buldu.

Galatasaray yeni sezon transferleri için çalışmalara başladı. Sacha Boey'in takımdan ayrılmasının ardından sağ bekte sorun yaşayan Sarı Kırmızılıların önceliği bu mevki oldu.

Devre arası Nottingham Forest'tan Serge Aurier'yi kadrosuna katan Galatasaray, oyuncudan hala yararlanamadı. Sağ bekteki sorunun büyümesiyle birlikte Galatasaray, yeni sezon transferi için harekete geçti.

Fanatik'in derlediği habere göre; Sarı- Kırmızılılar, Fulham’ın 28 yaşındaki oyuncusu Kenny Tete’yi gündemine aldı. Ada kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda biten Hollandalı sağ bekin bonservis sorunu olmaması nedeniyle transferin uygun bir maliyetle bitmesi bekleniyor.

tete.jpg

BARIŞ ALPER GİBİ JOKER

Hollanda’da Ajax altyapısında yetişen Tete, önce Lyon’a, ardından Fulham’a transfer oldu. Bir dönem Hollanda Milli Takımı’nın formasını da giyen tecrübeli futbolcu, sadece sağ bekte değil, stoper ve sol bek olarak da görev yapabiliyor.

Bu sezon formasını Leicester’dan transfer edilen Castagne’ye kaptıran Kenny Tete, Fulham’dan ayrılmaya karar verdi ve menajeriyle birlikte gelen teklifleri değerlendiriyor. Tete, kendisiyle ilgilenen Galatasaray’a da yeşil ışık yakmış durumda.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.