Galatasaray çok istedi Fenerbahçe alıyor!

Galatasaray çok istedi Fenerbahçe alıyor!

Ligde şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'de yeni yıl yapılanması da sürüyor. Şampiyonluk için olduğu gibi transferde de Galatasaray ve Fenerbahçe arasında kapışma sürüyor. Galatasaray'ın istediği o oyuncu Fenerbahçe'ye geliyor.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı devam ediyor. Ligin 31. haftasından Fenerbahçe ile Galatasaray galibiyetle ayrıldı. Sarı-lacivertliler Yukatel Adana Demirspor ile karşılaştı. Mücadeleyi Kanarya 4-2 kazandı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Djiku, Dzeko, Tadic ve Serdar Dursun attı. Galatasaray ise Atakaş Hatayspor ile karşılaştı. Bu mücadeleyi Cimbom 1-0 kazandı. Sarı-kırmızılı ekibin tek golünü Icardi kaydetti. Bu sonuçlarla birlikte Fenerbahçe 82, Galatasaray 84 puana yükseldi. Şampiyonluk yarışı kıran kırana devam ederken flaş bir gerçek öğrenildi. Fenerbahçe, Galatasaray'ın çok istediği o yıldız için devreye girdi. İşte detaylar...

TRANSFERDE YARIŞ

Sarı-lacivertliler sezona damga vurdu. Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Kanarya, aynı zamanda Konferans Ligi'nde de çeyrek finalde yoluna devam ediyor. Fenerbahçe'nin bu liglerdeki başarısı büyük ilgi toplamasına neden oldu. Birçok oyuncusu takip altına alınırken, Ferdi Kadıoğlu'nun peşine Avrupa devleri düştü. Milli futbolcu için Arsenal, Borussia Dortmund, Tottenham, Bayern Münih gibi takımların devreye girdiği iddia ediliyor. Sarı-lacivertlilerin Ferdi için kapıyı 25 milyon Euro'dan açacağı bildirildi. Fenerbahçe ise yıldız oyuncunun yerine şimdiden bir transfer yapmaya hazırlandığı öğrenildi. O futbolcunun ise Galatasaray'ın bir dönem istediği yıldız olduğu öğrenildi. Fenerbahçe, Manchester City forması giyen Sergio Gomez için harekete geçti.

İŞTE İSTATİSTİKLER

Guardiola'nın öğrencisini makul bir fiyata kadrosuna katmak isteyen sarı-lacivertli yönetim pazarlık hazırlıklarına başladı. Gomez'in güncel piyasa değeri 10 milyon Euro. Genç sol bek bu sezon 13 maça çıkarken 1 asist yaptı. İspanyol oyuncunun sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. 23 yaşındaki futbolcu Manchester City'ye 15 milyon Euro karşılığında 2022/23 sezonunda transfer olmuştu.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.