Galatasaray deplasmanda bir ilki yaşadı: Durdurulamıyor!

Galatasaray deplasmanda bir ilki yaşadı: Durdurulamıyor!

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray, RAMS Başakşehir’i 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar, bu sezon deplasmanda oynadığı beşinci maçta kalesinde ilk kez gol gördü ve üst üste 7. galibiyetini aldı.

Galatasaray, deplasmanda oynadığı RAMS Başakşehir maçını 2-1 kazanarak Süper Lig’deki yenilmezliğini sürdürdü. Ancak Cimbom, bu sezon dış sahada ilk kez kalesinde gol görmüş oldu.

BAŞAKŞEHİR’İN GALİBİYET HASRETİ 4 MAÇA ÇIKTI

Sarı-kırmızılılar, Gaziantep FK, Kayserispor, Eyüpspor ve Corendon Alanyaspor deplasmanlarında gol yemeden tamamladığı maçların ardından Başakşehir karşısında ilk kez kalesinde gol gördü.

Galibiyetle üst üste 7. maçını kazanan Galatasaray, turuncu-lacivertliler karşısında son mağlubiyetini 7 Mayıs 2022’de almıştı. Başakşehir ise Teknik Direktör Nuri Şahin yönetiminde oynadığı son üç maçtan galibiyet çıkaramadı ve üst üste 4 maçtır kazanamıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.