Galatasaray kasayı doldurdu: 8 günde 300 milyon TL ciro
Süper Lig’de 25. kez şampiyonluğa ulaşarak 5. yıldızını takan Galatasaray, bu tarihi başarının ardından rekor düzeyde gelir elde etti. Sadece 8 günde kulüp kasasına giren para dikkat çekti.
18 Mayıs’ta şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, bu başarının ardından yalnızca sportif anlamda değil ekonomik açıdan da büyük bir kazanç sağladı. Türkiye Gazetesi’nin haberine göre, 18-26 Mayıs tarihleri arasında kulüp yaklaşık 300 milyon TL ciroya ulaştı.
25 Mayıs’ta Yenikapı’da düzenlenen kutlamalarda kurulan GS Store çadırı, sadece o gün 12 milyon TL’lik ciro yaptı. Bu satış performansı, kulübün taraftar desteğiyle nasıl büyük bir gelir potansiyeline sahip olduğunu gözler önüne serdi.
YURT ÇAPINDA MAĞAZALARDA YÜKSEK SATIŞ
Hafta sonu boyunca yurt genelindeki GS Store mağazaları da yoğun ilgi gördü. Toplamda 50 milyon TL’lik gelir sadece mağaza satışlarından elde edildi.
5 YILDIZLI FORMALAR YOLDA, TALEP ZİRVEDE
Sarı-kırmızılıların 5 yıldızlı yeni formaları henüz satışa çıkmadan büyük bir heyecan yarattı. Yeni formaların piyasaya sürülmesiyle birlikte gelirlerin daha da artması bekleniyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.