Galatasaray maçında göndermeli pankart

Galatasaray maçında göndermeli pankart

Trendyol Süper Lig 32. hafta maçında Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Maçta Alanyaspor taraftarlarının açtığı pankart gündem oldu.

Trendyol Süper Lig 32. hafta maçında Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Maçı deplasmanda 4-0 kazanan Galatasaray liderlik koltuğunu tekrar almayı başardı. Dün de Fenerbahçe Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenmiş ve maç fazlalığıyla liderlik koltuğuna oturmuştu.

PUAN KAYBI BEKLENİYORDU

Şampiyonluk yarışında son haftalara girilmesiyle birlikte Galatasaray'ın kalan maçlarında en çok zorlanacağı rakiplerden biri olarak Alanyaspor gösteriliyordu. Maçın ilk yarısında güzel bir performans gösteren Alanyaspor ikinci yarıda ise rakibine direnemedi. İlk golü yemesinin ardından bir de 10 kişi kalan Alanyaspor'un direnci iyice kırıldı ve maçta fark giderek açıldı.

12.jpg

PANKART ÇOK KONUŞULDU

Şampiyonluk yarışında bu önemli virajı da başarıyla geçen Galatasaray maça Alanyaspor'un açtığı pankart ile karşılandı. Pankartta Alanyaspor taraftarı hem TFF hem de 3 büyüklere tepki gösterdi. Pankartta siyah-beyaz, sarı-lacivert ve sarı-kırmızı renklerle yazılmış "Sizden büyük Anadolu var" pankartı olay oldu. Pankartta son kelime olan "Var" yazısında da gönderme yapan Alanyaspor taraftarı sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak:Salih Çifci/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.